93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

Secretaria

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

Secretaria

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

FEM Actualitat

NOUS ESPAIS D’INFANTIL

noves-aules-infantil

HEM REMODELAT ELS NOSTRES ESPAIS D’INFANTIL PER A DONAR RESPOSTA AL NOSTRE AMBICIÓS PROJECTE EDUCATIU

Aules lluminoses i càlides, confortables, equipades amb pantalles interactives, connectades amb panells i amb un mobiliari polivalent per adaptar-les a les metodologies més actuals i innovadores.

A la nostra escola seguim il·lusionats amb la nostra feina i creiem, fermament, en l’aposta de futur. Tenim clar que els nostres alumnes seran els qui guiaran i comandaran la nostra societat i, per tant, la nostra feina és molt valuosa i necessària. L’aprenentatge dels nostres alumnes ha de ser innovador, ha d’inculcar valors i ha de donar seguretat. L’entorn on els nostres alumnes fan el seu aprenentatge educatiu i cultural ha de ser, al màxim, acollidor, alegre, polivalent i estèticament positiu. És per aquestes raons que hem escomès i enllestit les obres de remodelació dels espais d’infantil de la nostra escola, malgrat la incerta i complicada situació social i econòmica que estem vivint.

A la nostra pàgina web mostrem unes imatges dels nous espais i, esperem, que ben aviat us les puguem mostrar personalment.

Acollida · Racons · Ambients· Desdoblaments i docència compartida · Multilingüisme (AICLE)

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè ( FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat,   fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Previous

Comments are closed.