93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

Secretaria

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

Secretaria

08:00 - 18:00

de dilluns a divendres

PROJECTES EDUCATIUS

Eixos principals de la nostra acció educativa

3

ESCOLA MULTILINGÜE

L’ensenyament de l’anglès a la nostra escola és molt important. Per aquest motiu es comença a introduir a P3 i s’imparteix a tots els cursos com a matèria específica. L’AICLE està implantat des d’Infantil fins a 4t d’ESO a moltes matèries: psicomotricitat, educació física, tallers, pràctiques de laboratori, informàtica. Les naturals de Cicle Superior s’imparteixen en anglès (Science).

Cada curs se celebra l’English Week amb un munt d’activitats en anglès. Els auxiliars de conversa ens acompanyen cada any durant bona part del curs, ajudant i complementant la tasca dels nostres professors i mestres. Facilitem l’accés a les proves oficials de Cambridge als alumnes de l’ESO.

A la nostra escola ens ajudem d’eines complementàries per l’aprenentatge de les llengües i la seva acreditació.

2

NOVES TECNOLOGIES

A la nostra escola donem una especial importància a la competència digital i des de les etapes d’Educació Infantil es treballa per tal de que els alumnes la puguin adquirir i desenvolupar. Fruit d’això, en acabar 4t d’ESO proposem que es presentin a les proves ACTIC, les quals les superen amb èxit.

Es treballa verticalment la robòtica educativa plantejant a cada etapa reptes cada cop més complexos. Això es complementa amb l’aprenentage de llenguatges de programació.

A Infantil i Primària la informàtica és matèria que s’imparteix des de la pròpia àrea i interdisciplinàriament a la resta.

Està l’implantat l’ús de l’ipad a totes les matèries d’infantil i primària i a l’ESO seguim el model Educat2.0 amb ordinadors portàtils per cada alumne.

Totes les aules estan equipades amb material informàtic multimèdia, projectors, pissarres digitals, etc.

Les xarxes socials són una part activa i indisoluble de la nostra escola: facebook, twitter, blocs, youtube, web i plataforma digital.

1

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Treballem l’educació emocional dins el nostre projecte Atura’t amb l’objectiu de donar les eines necessàries perquè els nens i nenes siguin feliços.