93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Escola Verda

Aquest curs 2021-2022 l’Equip de Medi Ambient iniciem el curs amb molta il·lusió, entusiasme i preparats per assolir nous reptes!

Enguany, els membres de la comissió ens plantegem potenciar dos dels objectius principals que portem treballant els últims anys. El primer objectiu és impulsar la campanya “RESIDU 0”; fomentant la sostenibilitat i la reducció de residus, la lluita contra el canvi climàtic i prenent consciència de la importància de fer un ús responsable dels materials.

El segon objectiu és incentivar l’agroecologia al col·legi: cuidant el nostre hortet i realitzant activitats relacionades amb la vida agrícola i del camp per tal de fomentar una alimentació saludable, sostenible i de proximitat.

Molta gent petita, en molts llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món”

Eduardo Galeano

A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, els representants de l’escola, juntament amb la resta d’escoles de Sant Feliu i l’Oficina de Serveis Mediambientals, han realitzat una sèrie de 4 càpsules de vídeo per exposar la problemàtica dels envasos d’un sol ús amb el lema “A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics“. Podeu veure tots els vídeos a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i participar així en els diferents reptes que es proposen a la ciutadania.

FEM ESCOLA VERDA!!

VEURE VÍDEO

Capítol 1: “LA INVASIÓ DELS PLÀSTICS”

Capítol 2 “MARS DE PLÀSTIC”

Capítol 3 “CONFINATS EN PLÀSTICS”

Capítol 4 “MUNTANYES DE PLÀSTIC”